Zuglóban a Momentum

A Momentum Mozgalom zuglói alapszervezete minden kedves érdeklődőt vár első lakossági fórumára május 19-én pénteken, 17:30-kor a Cserepesházban.

momentum_xiv.jpg

A Momentumot 2015 tavaszán alapítottuk azért, hogy tegyünk az ország rendszerszintű problémáinak megoldásáért. Egyenként tehetetlennek éreztük magunkat, de mertünk nagyot álmodni és létrehoztuk politikai közösségünket.

Decemberben népszavazást kezdeményeztünk a budapesti olimpia pályázatáról azért, hogy a kormány ne az emberek megkérdezése nélkül hozzon döntéseket a jövőnkről. Több mint negyedmillió ember állt mellénk csak Budapesten, és üzent a kormánynak: fontosabb dolgokkal kell foglalkoznia ennek az országnak, mint egy többezer milliárdba kerülő, néhány hetes sportesemény.

Ezúttal pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy miért szeretsz ebben a városrészben élni és szerinted melyek azok a témák és ügyek, amelyek mentén még élhetőbbé, érdekesebbé, kellemesebbé lehetne tenni a kerületet?

Program:

17:30 - 18:00 Kádár Barnabás - Minden a Momentumról

18:00 - 19:00 Milyennek látod a kerületet?

19:00 - 20:00 Kérdések

Ha szeretnél többet megtudni a Momentumról, a jövőben kerületi terveinkről, találkozzunk május 19-én, a Cserepesházban (1144 Budapest, Vezér utca 28/B).

bp14@momentummozgalom.hu

fb.com/momentum.mozgalom

Címkék: Momentum, Zugló